| Value | Category | Cases | |
|---|---|---|---|
| ³Ýû¹¨³Ý »Ù »Õ»É | 1 |
1.8%
|
|
| ³åñáõÙ »Ýù í³ñÓáí | 1 |
1.8%
|
|
| µ³ñ»Ï³ÙÇ ï³ÝÁ | 1 |
1.8%
|
|
| µ³ñ»Ï³ÙÇ ïáõÝ | 1 |
1.8%
|
|
| µÝ-Á í³×³é»É »Ý, ÙÝáõÙ »Ý í³ñÓ | 1 |
1.8%
|
|
| µÝ³Ï. µ³Ûó ³åñáõÙ »Ýù ³é³ÝÓݳï | 1 |
1.8%
|
|
| µÝ³Ï³ñ³Ý ãáõݻݳÉáõ å³ï׳éáí | 1 |
1.8%
|
|
| µÝ³Ï³ñ³Ý ãáõÝÇ | 1 |
1.8%
|
|
| µÝ³Ï³ñ³ÝÁ íóñ³ÛÇÝ íÇ׳ÏáõÙ ¿ | 1 |
1.8%
|
|
| µÝ³Ï³ñ³ÝÇ Ñ»ñÃÁ ÏáñóÝ»Éáõ å³ï× | 1 |
1.8%
|
|
| »ñÏéÇó »Ï»É »Ù, áõ½áõÙ »Ù ³åñ» | 1 |
1.8%
|
|
| ÏéÇíÝ»ñÇ Å³Ù³Ý³Ï ïáõÝÁ ÷Éí»É ¿ | 1 |
1.8%
|
|
| ÑÛáõëÇë³ÛÇÝ åáÕáï³ÛÇ ½áÑ»ñÇó » | 1 |
1.8%
|
|
| Ù³ñ½Çó áõë³ÝáÕ »Ý | 1 |
1.8%
|
|
| Ýáñ »Ý ·Ý»É | 1 |
1.8%
|
|
| àôë³ÝáÕ | 1 |
1.8%
|
|
| áõ³ÝáÕ »Ý, ³åñáõÙ »Ý ³ÛÉ µÝ³Ï³ | 1 |
1.8%
|
|
| áõë³Ý»Éáõ ѳٳñ | 1 |
1.8%
|
|
| áõë³Ý»Éáõ å³ï׳éáí | 1 |
1.8%
|
|
| áõë³ÝáÕ | 3 |
5.4%
|
|
| áõë³ÝáÕ ³ÛÉ µÝ³·³í³éáõÙ | 1 |
1.8%
|
|
| áõë³ÝáÕ »Ý | 5 |
8.9%
|
|
| áõë³ÝáÕ »Ýù | 3 |
5.4%
|
|
| áõë³ÝáÕ ¿ | 3 |
5.4%
|
|
| áõë³ÝáÕÝ»ñ | 1 |
1.8%
|
|
| áõëÙ³Ý å³ï׳éáí | 1 |
1.8%
|
|
| áõëÙ³Ý Ñ³Ù³ñ | 2 |
3.6%
|
|
| áõëÙ³Ý å³ï׳éáí | 2 |
3.6%
|
|
| áõëáõÙ | 1 |
1.8%
|
|
| å³ÛÙ³ÝÝ»ñÁ µ³ñíáù ã»Ý | 1 |
1.8%
|
|
| ë»÷³Ï³Ý ïáõÝ ãáõÝ»Ýù | 1 |
1.8%
|
|
| ëáíáñ»Éáõ | 1 |
1.8%
|
|
| ëáíáñáõÙ »Ù | 1 |
1.8%
|
|
| í³×³é»É »Ý µÝ³Ï³ñ³ÝÁ | 1 |
1.8%
|
|
| í»ñ³¹³ñÓ»É »Ù г۳ëï³Ý | 1 |
1.8%
|
|
| í»ñ³¹³ñÓ»É »Ý è¸ | 1 |
1.8%
|
|
| í»ñ³¹³ñÓ»É »Ýù èáõë³ëï³ÝÇó` ïá | 1 |
1.8%
|
|
| ï³ñ³ÍùÇó ïݳÏÁ Ñ³Ý»É »Ý | 1 |
1.8%
|
|
| ï³ñÇÝ ÙÇ ï»Õ ³åñáõÙ »Ý | 1 |
1.8%
|
|
| ïáõÝ ãáõÝ»Ý | 1 |
1.8%
|
|
| ïáõÝ ãáõÝ»Ýù, ͳÝáÃÝ»ñÇ ïÝ»ñÁ | 1 |
1.8%
|
|
| ïáõÝ ãáõÝÇ | 1 |
1.8%
|
|
| ïáõÝÁ ù³Ý¹»É»Ý | 1 |
1.8%
|
|
| ÷áËí»É ¿ í³ñÓáõ ïáõÁ | 1 |
1.8%
|
The designations employed and the presentation of material in this information product do not imply the expression of any opinion whatsoever on the part of the Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) concerning the legal or development status of any country, territory, city or area or of its authorities, or concerning the delimitation of its frontiers or boundaries.