| Value | Category | Cases | |
|---|---|---|---|
| ³Õµ³ñÏÕ | 8 |
6.8%
|
|
| ³ÝóÝáÕ ³éíÇ Ù»ç | 1 |
0.8%
|
|
| ³éíÇ Ù»ç | 1 |
0.8%
|
|
| ·³ñݳÝÁ ѳí³ùíáõÙ ¿ ·ÛáõÕ³å»ï³ | 1 |
0.8%
|
|
| ·ÛáõÕ³å»ï³ñ³ÝÇ ÙÇçáóáí ѳí³ùíá | 1 |
0.8%
|
|
| ·ÛáõÕ³å»ï³ñ³ÝÇó ѳí³ùáõÙ »Ý Ûá | 1 |
0.8%
|
|
| ·ÛáõÕÇ Ùáï³Ï³ÛùáõÙ | 1 |
0.8%
|
|
| ·ÛáõÕÇ í»ñçáõÙ | 1 |
0.8%
|
|
| ·áõÙ³ñáí ѳí³ùíáõÙ ¿ | 1 |
0.8%
|
|
| ·áõÙ³ñáí ï»Õ³÷áËíáõÙ »Ý | 1 |
0.8%
|
|
| ·áõÙ³ñáí ï»Õ³÷áËíáõÙ ¿ | 2 |
1.7%
|
|
| ÇÝã-áñ ³ÝÓݳíáñáõÃÛáõÝ 100 ¹ñ³ | 1 |
0.8%
|
|
| ÇÝã-áñ Ù»ÏÇ | 1 |
0.8%
|
|
| ÇÝùÝ»ñë »Ýù ï³ÝáõÙ ÁݹѳÝáõñ ³ | 1 |
0.8%
|
|
| Çñ»Ýù »Ý ï»Õ³÷áËáõÙ | 1 |
0.8%
|
|
| Çñ÷Ýù »Ý ï»Õ³÷áËáõÙ | 1 |
0.8%
|
|
| ÉóíáõÙ ¿ ·»ïÁ | 2 |
1.7%
|
|
| ÉóíáõÙ ¿ ϳݳÉÁ | 1 |
0.8%
|
|
| ÉóíáõÙ ¿ ÓáñÁ | 5 |
4.2%
|
|
| ÑáëáÕ çñáõÙ | 1 |
0.8%
|
|
| ÑáëáÕ çñÇ Ù»ç | 1 |
0.8%
|
|
| ÙáÁ³Ï³ ÓáñÁ | 1 |
0.8%
|
|
| Ùáï³Ï³ ³ÝáõÝ | 1 |
0.8%
|
|
| Ùáï³Ï³ ³éáõÝ | 1 |
0.8%
|
|
| Ùáï³Ï³ ¹³ßïÁ | 1 |
0.8%
|
|
| Ùáï³Ï³ ÓáñÁ | 4 |
3.4%
|
|
| Ùáï³Ï³ ÓáñÇ Ù»ç | 1 |
0.8%
|
|
| Ùáïáϳ ÓáñÁ | 1 |
0.8%
|
|
| áñï»Õ å³ï³ÑÇ | 3 |
2.5%
|
|
| å³Ñ³Ï³ÛÇÝ ï»Õ | 1 |
0.8%
|
|
| å³ë³Ñ³Ï³Ý ï»Õ | 2 |
1.7%
|
|
| å³ï. Ï»Õ | 1 |
0.8%
|
|
| å³ï.ï»Õ | 1 |
0.8%
|
|
| å³ï³Ñ³Ï³Ý ï»Õ | 6 |
5.1%
|
|
| å³ï³Ñ³Ï³Ý ³ÝÓÇÝ í׳ñ»Éáí | 1 |
0.8%
|
|
| å³ï³Ñ³Ï³Ý ï»Õ | 51 |
43.2%
|
|
| åï³Ñ³Ï³Ý ï»Õ | 1 |
0.8%
|
|
| ë»÷³Ï³Ý áõÅ»ñáí | 3 |
2.5%
|
|
| ë»÷³Ï³Ý áõÅ»ñáí ³Õµ-óÇ Ù»ç | 1 |
0.8%
|
|
| í³éíáõÙ ¿ | 1 |
0.8%
|
|
| ï³ï³Ñ³Ï³Ý ï»Õ | 1 |
0.8%
|
|
| ù³Õ³ù³å»ï³ñ³ÝÇ ³Õµ³ñÏÕ | 1 |
0.8%
|
The designations employed and the presentation of material in this information product do not imply the expression of any opinion whatsoever on the part of the Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) concerning the legal or development status of any country, territory, city or area or of its authorities, or concerning the delimitation of its frontiers or boundaries.