| Value | Category | Cases | |
|---|---|---|---|
| ²Û·¨³ÝÇ çñ³ÛÇÝ ïÝï»ëáõÃÛáõÝÇó | 1 |
1.3%
|
|
| ³ÕµÛáõñÇ çáõñ | 8 |
10.1%
|
|
| ³éáõÝ»ñÇó | 1 |
1.3%
|
|
| ³éíÇ çáõñ | 1 |
1.3%
|
|
| ³ñï»½Û³Ý | 8 |
10.1%
|
|
| ³ñï»½Û³Ý çñáí | 1 |
1.3%
|
|
| ³ñï»½Û³Ý çáõñ ë»÷³Ï³Ý áõÅ»ñáí | 1 |
1.3%
|
|
| ³ñï»½Û³Ý çñáí | 2 |
2.5%
|
|
| ³ñï»½Û³Ý çñáí ë»÷³Ï³Ý | 1 |
1.3%
|
|
| ³ñïÇ½Û³Ý | 1 |
1.3%
|
|
| ó÷³éáÕ çñ»ñ | 1 |
1.3%
|
|
| ÇÝùݳÑáë ¿ | 1 |
1.3%
|
|
| ÇÝùݳÑáë çáõñ | 2 |
2.5%
|
|
| ÇÝùݳÑáë çáõñ ¿ | 5 |
6.3%
|
|
| ÇÝùÝùÑáë | 1 |
1.3%
|
|
| Ë»ÙáõÉ çáõñ | 1 |
1.3%
|
|
| ËÙ»Éáõ çáõñ | 7 |
8.9%
|
|
| ËÙ»Éáõ çñáí »Ý áéá·áõÙ | 1 |
1.3%
|
|
| Ñáñ³ï³Í | 2 |
2.5%
|
|
| áéá·áõÙ ãϳ | 1 |
1.3%
|
|
| çáõñ ãϳ | 2 |
2.5%
|
|
| çñÑáñ | 1 |
1.3%
|
|
| çñíáõÙ ¿ ³ÕµÛáõñÇ çñáí | 2 |
2.5%
|
|
| çñíáõÙ ¿ ËÙ»Éáõ çñáí | 1 |
1.3%
|
|
| ê»÷³Ï³Ý ³ñï»½Û³Ý çñáí | 1 |
1.3%
|
|
| ë³ñ»ñÇ çáõñ | 4 |
5.1%
|
|
| ë³ñ»ñÇó »ÏáÕ çñ»ñ | 1 |
1.3%
|
|
| ë³ñÇ çáõñ | 1 |
1.3%
|
|
| ë³ñÇó »ÏáÕ çáõñ | 1 |
1.3%
|
|
| ë³ñÇó ÇçÝáÕ çáõñ | 1 |
1.3%
|
|
| ë»÷³Ï³Ý ËÙ»Éáõ Ñ | 1 |
1.3%
|
|
| ë»÷³Ï³Ý ѳٳϳñ· | 2 |
2.5%
|
|
| ë»÷³Ï³Ý ³ñï»½Û³Ý çñáí | 1 |
1.3%
|
|
| ë»÷³Ï³Ý ËÙ»Éáõ | 1 |
1.3%
|
|
| ë»÷³Ï³Ý ËÙ»Éáõ çáõñ | 1 |
1.3%
|
|
| ë»÷³Ï³Ý ѳٳÛÝùÇó ËÙ»Éáõ çñáí | 1 |
1.3%
|
|
| ë»÷³Ï³Ý ѳݹ | 1 |
1.3%
|
|
| ë»÷³Ï³Ý ÙÇçáóÝ»ñáí | 2 |
2.5%
|
|
| ë»÷³Ï³Ý ÙÇçáóáí | 2 |
2.5%
|
|
| ë»÷³Ï³Ý áõÅ»ñáí | 5 |
6.3%
|
The designations employed and the presentation of material in this information product do not imply the expression of any opinion whatsoever on the part of the Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) concerning the legal or development status of any country, territory, city or area or of its authorities, or concerning the delimitation of its frontiers or boundaries.