| Value | Category | Cases | |
|---|---|---|---|
| Aafant sanga shayog lieko | 1 |
3.4%
|
|
| Aafanta natedarbat sahyog lieko | 1 |
3.4%
|
|
| Aafanta sanga khadyan sittaimalieko | 1 |
3.4%
|
|
| Affnai Khaddhyan ma Var pareko | 1 |
3.4%
|
|
| Bahira utpadan hune saman prayog na gareko | 1 |
3.4%
|
|
| Bides bata pathayako rakam kharcha gareko. | 1 |
3.4%
|
|
| Chori jwai le sahayog gareko | 1 |
3.4%
|
|
| Gharko Buffalo death | 1 |
3.4%
|
|
| Gharma utpadan gareko saman ma var pareko | 1 |
3.4%
|
|
| Itta bokera lyayeko rakamle kharcha tareko | 1 |
3.4%
|
|
| Kam garne Thau bata sapati liyeko | 1 |
3.4%
|
|
| Nepal government case-foods&none food | 1 |
3.4%
|
|
| Relative Dekhi Karja liyeko | 1 |
3.4%
|
|
| Relative Karja | 4 |
13.8%
|
|
| Relative karja | 1 |
3.4%
|
|
| aafnai pariwarle pahiro kharera khet utareko | 1 |
3.4%
|
|
| depends on other food | 1 |
3.4%
|
|
| her brother gave her money to cover expenses | 1 |
3.4%
|
|
| itta bokne kaam gareko | 1 |
3.4%
|
|
| jagama bandha badeko | 1 |
3.4%
|
|
| jyami kaam garera kamayeko kharcha | 1 |
3.4%
|
|
| loan takan from children saving groups. | 1 |
3.4%
|
|
| paribarko adasya bidesh gayeko | 1 |
3.4%
|
|
| relatve le diyo | 1 |
3.4%
|
|
| sarkari sahayog prapta gareyeko. | 1 |
3.4%
|
|
| sasto saman upvog gareko | 1 |
3.4%
|
The designations employed and the presentation of material in this information product do not imply the expression of any opinion whatsoever on the part of the Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) concerning the legal or development status of any country, territory, city or area or of its authorities, or concerning the delimitation of its frontiers or boundaries.